Hoogheid 2018-2019

Onze nieuwe hoogheid 2018-2019 Prins Rodney I

In het dagelijks leven Rodney Conraads, 23 jaar (10-08-1994) jong, vrijgezel en zoon van Ruud Conraads en Myriam Zeegers. Prins Rodney is de jongste zoon uit een gezin van drie kinderen. Hij heeft nog een oudere broer Rowan en een zus Mirthe.

Nadat zaterdag 13 januari 2018 Marco Vanhommerig afscheid had genomen en hij opgenomen werd door d‘r Prinse Road, was de ogenblik aangebroken om de nieuwe heerser voor te stellen aan Bocholtzer bevolking.
Dat werd Prins Rodney I. In het dagelijks leven Rodney Conraads, 23 jaar (10-08-1994) jong, vrijgezel en zoon van Ruud Conraads en Myriam Zeegers. Prins Rodney is de jongste zoon uit een gezin van drie kinderen. Hij heeft nog een oudere broer Rowan en een zus Mirthe.
In het carnavalsseizoen 2006/2007 heeft Rodney al eens eerder mogen ervaren hoe is het om te mogen regeren in het dorp samen met Bjorn Vluggen. Dit seizoen is zonder meer een daverend succes geworden waarin de jeugdprins samen met de grote prins veel plezier gemaakt hebben en bovenal een fantastisch seizoen ervan gemaakt hebben. Vanaf het eerste moment was er gelijk een klik tussen de hoogheden en gedurende het seizoen ontstond er een ware vriendschap.
Rodney komt uit een echte carnavals-familie. Zijn vader maakt inmiddels al 16 jaar deel uit van B.V.V. Kalk aan de Books K.E. vereniging, waarvan 11 jaar als voorzitter. Zijn moeder maakte ook 14 jaar deel uit van de Dames van B.V.V. Kalk aan de Books K.E.
Zelf is hij ook vele jaren actief geweest bij de jeugdraad van Elf. Zijn hobby‘s bestaan uit voetballen bij WDZ, gamen met vrienden, naar de bioscoop gaan. Verder houdt hij zich bezig met tijd door brengen met de kinderen van zijn broer. Uitgaan is een centraal punt en sociale bezigheden staan hoog in het vaandel bij hem.
Rodney is werkzaam bij plusmarkt Tossings in Bocholtz, in het weekend is hij te vinden aan het werk bij Chinees-indisch restaurant Rose Garden op de bocholtzerheide.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *