Nieuwe Jeugdhoogheden 2018-2019

Jeugdprins Milan I & Jeugdprinses Nikki I
Milan is geboren op 10-10-2004 te Heerlen. Hij woont samen met zijn moeder Bianca en broertje Dani op de Dahliastraat 11 te Bocholtz. Hij zit sinds dit schooljaar in klas M1a van het Sintermeertencollege te Heerlen.

Nikki is 13 jaar, ze is geboren op 16 december 2004 thuis in Bocholtz. Ze woont samen met haar ouders Bjorn Gorissen, Melanie Volders en zusje Noa in de Bombaard in Bocholtz. Nikki zit in de brugklas van het Citaverde College in Heerlen. Ze zit in klas 1d bij klassenmentor Linda Huntjens.

Nieuw Jeugdprinsenpaar B.V.V. Kalk aan de Books K.E.

Zondag 14 januari was het de beurt aan de jeugd. Tijdens een druk bezochte kinderzitting met een tal van jeugdige artiesten. Allereerst was het de beurt aan Iris Sluijsmans en Wouter Ortmans om af te treden en plaats te maken voor de nieuwe jeugdhoogheden. Na een korte onderbreking worden de nieuwe jeugdhoogheden Nikki Gorissen en Milan Ruwette uitgeroepen.
Jeugdprins Milan I
Is geboren op 10-10-2004 te Heerlen. Hij woont samen met zijn moeder Bianca en broertje Dani op de Dahliastraat 11 te Bocholtz. Hij zit sinds dit schooljaar in klas M1a van het Sintermeertencollege te Heerlen. Zijn mentor is mw. Ledoux. Zijn Hobby‘s zijn voetballen bij sportclub 25 op de Jo15-1, en afspreken met zijn vrienden. Verder is hij jaren lid geweest bij de jeugdraad van 11 van BVV Kalkb aan de Books.K.E. De afgelopen twee jaar ging hij bijna altijd met zijn moeder(die ook al jaren lid is van de vereniging) naar de activiteiten van de vereniging.

Jeugdprinses Nikki I
Nikki is 13 jaar, ze is geboren op 16 december 2004 thuis in Bocholtz. Ze woont samen met haar ouders Bjorn Gorissen, Melanie Volders en zusje Noa in de Bombaard in Bocholtz. Nikki zit in de brugklas van het Citaverde College in Heerlen. Ze zit in klas 1d bij klassenmentor Linda Huntjens.
Haar zusje Noa is bijna 7 jaar en zit in groep 3a bij juffrouw Miranda America op de Brede school in Bocholtz. De hobby‘s van Nikki zijn kickboksen en paardrijden. Verder leest ze graag en is ze in de zomer graag buiten met haar vriendinnen, maar ook Wii-en, Netflix kijken, spelletjes/Snapchatten op haar tablet/telefoon & naar de bioscoop gaan vindt ze leuk om te doen.
Op vakantie gaan naar Texel is ook ieder jaar weer een feest… en uiteraard is carnaval vieren één van de dingen waar ze zich ieder jaar op verheugd. Nikki treed in de voetsporen van haar Peetoom Kevin I (1996)- wat nu in 2018, 22 (2×11) jaar geleden is. Het is voor haar een droom waar ze al 8 jaar van droomt die nu alsnog in vervulling gaat.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *