Hedenmiddag zijn Milan Ruwette en Nikki Gorissen afgetreden omplaats te maken voor de nieuwe Jeugdhoogheid. Hierbij stellen wij jullie met gepaste trots voor. Prinses Ninthe I.

Jeugdprinses Ninthe I

Is geboren op 21-09-2007 en woont samen met haar ouders Erik Geerdes, Regina Langenberg en zusje Iliene aan de Julianastraat 41 te Bocholtz. Zij zit in groep 8a bij juf Joyce op de Brede School Bocholtz. Haar grootste passie is dansen en vanaf 2014 is zij actief bij de Star Express van BVV Kalk aan de Books K.E.. Verder is zij sinds 2017 lid bij de Starlights in Gulpen en turnt ze bij de TAC in Simpelveld. De liefde voor carnaval is haar met de paplepel ingegeven, toen ze amper 5 maanden oud was ging ze al in de optocht mee. Sinds een paar jaar is haar opa lid van de Raad van 11 en in het jaar dat haar peetoom werd uitgeroepen tot Prins Adriaan I van BVV Kalk aan de Books K.E., wist ze het heel zeker, zij wilde ook ooit prinses van Bocholtz worden. Deze droom is nu voor haar werkelijkheid geworden.