BOCHOLTZ – Zaterdag 19 januari werd er tijdens het druk bezochte Prinsenbal in café Oud Bocholtz, wat elk jaar georganiseerd wordt door de oud prinsen, een nieuwe Keiridder uitgeroepen. Dit was niemand minder dan Pascal Andriolo, geboren op carnavalszondag 24 februari 1974, getrouwd met Shareen Görtzen en trotse vader van Liene.

Pascal heeft zijn benoeming gekregen omdat hij zich, ondanks zijn jonge leeftijd, al op velerlei manieren verdienstelijk heeft gemaakt voor Bocholtz. Zo is hij in 1993 in het Bocholtzer verenigingsleven gestart als lid en secretaris van Wielervereniging Bocholtz, de ondernemersvereniging Bocholtz en als secretaris van de toenmalige Horeca afdeling. Verder was hij van 1994 tot 2004 lid van het Oranje Comité, vanaf 1997 lid van de Verenigingsraad waarvan sinds 2005 als penningmeester en  van 1999-2000 secretaris van het feestcomité ’75 jaar Sportclub ’25’.

Tevens was hij in 2000 lid van het sponsorcomité t.b.v. het jubileumfeest van Schutterij St. Henricus, in 2002 onderdeel van de organisatie van het jubileumfeest ’25 jaar badmintonclub B.B.C.’77’ en van 2003 – 2018 oprichter en voorzitter van SC Mergelland ’03 (zaalvoetbal).

Sinds 2016 is hij wederom voorzitter van R.K.V.V. Sportclub ’25 net als in de periode 2001-2014.

Daarnaast is hij ook nog lid van de grote groep Geitenfokkers die al bijna 60 jaar lang de Bocheser Vasteloavend buiten ons dorp uitdragen door de zondag voor carnaval een grote toer door het Zuid-Limburgse te maken, dit alles is slechts een gedeelte van de vrijwillige functies die hij de laatste 25 jaar jaar bekleed heeft.  Pascal is met zijn 44 jaar de jongste Keiridder ooit binnen de vereniging.