Zojuist heeft Rodney Conraads afscheid genomen en is hij opgenomen door d’r Prinse Road. Hierbij stellen wij de nieuwe heerser voor aan Bóches. Prins Sven I.

Prins Sven I
In het dagelijks leven Sven Schlechtriem, 22 jaar jong (20-08-1996), partner van onze eerste jeugdprinses Britney Zieltjens en zoon van John en Marion Schlechtriem. Prins Sven komt uit een gezin van 3 kinderen met een oudere zus Susanne en een jongere broer Mika. Het zesde lid van de familie is hun hond Buddy. In zijn vrije tijd voetbalt hij op het 2de elftal van Sportclub’25 en is hij trainer van de Jo17-2, een combinatie team van Sportclub’25, s.v. Simpelveld en Zwart-wit Eys. Verder gaat hij graag in het dorp een biertje drinken met zijn vrienden en brengt hij veel tijd door met zijn vriendin en familie. Carnaval zit hem in het bloed, zo is hij in zijn jongere jaren lid geweest van de jeugd-elvenraad van BVV Kalk aan de Books K.E en is hij jeugdprins bij Sportclub’25 geweest. In het dagelijks leven is hij werkzaam in de zaak van zijn ouders ”You-Rent party en attractie verhuur”, een goede bekende van de vereniging door de jarenlange plezierige samenwerking tijdens onze evenementen.