Zondag 12 januari 2020 werd Thijn I uitgeroepen als jeugdprins van Bocholtz.
Jeugdprins Thijn I woont samen met zijn ouders, Jack en Angelique Conjaerts, en zusje Fleur in Bocholtz. Hij zit in groep 8b van BS Bocholtz bij de juffen Fleur en Jessica. Zijn hobbys zijn voetballen bij SJO ESB 19, buiten spelen, steppen en fietsen met zijn vrienden. Carnaval viert hij ieder jaar samen met zijn ouders en zusje en de rest van de familie. Thijn is het neefje van onze ex-prins Sven I en loopt normaal ieder jaar de optocht mee met Sportclub ’25. Verder is hij ook al enkele jaren een vast onderdeel van de schoolcarnaval samen met zijn klasgenoten. Hij kijkt er erg naar uit om dit jaar als jeugdprins samen met iedereen carnaval te vieren en er een mooi seizoen van te maken.

Wij wensen onze hoogheden een schitterend seizoen toe en wilt u onze hoogheden komen feliciteren dan bent u van harte welkom op onze receptie op zaterdag 22 februari vanaf 20.11 uur in de Harmoniezaal te Bocholtz.