Beste Carnevalsvierder,

Dinsdag 26 februari 2020 vindt de tweede editie plaats van het Bocholtzer KalksemmerTreffe. Vier organiserende verenigingen in samenwerking met de café’s van Bocholtz hebben een programma samengesteld om van de carnavalsdinsdag wederom een grote happening te maken.

De vier verenigingen zijn :
* De Schlaagerarena
* B.V.V. Kalk aan de Books k.e.
* De Zoefülle
* De Reakele

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Stichting SchlaagerA Arena Bocholtz'Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De deelnemende café’s/zalen zijn:
* Cafe Oud Bocholtz
* Cafe Im Weissem Rössl
* De Jeugdcarnaval (Locatie Wilhelminazaal )
* Café D’r Aowe Kino

 

 

 

We vertrekken in een grote stoet vanaf de Jeugdcarnaval, via Oud Bocholtz en Im Weissem Rössl naar D’r Aowe Kino. In elk cafe wordt er plezier gemaakt en gaan we o.a. thieke-zingen. Om 21:00 wordt afgesloten met een liveoptreden van “Los Cannonos”

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht

 

Voor dit evenment zijn K.E.T.-passen te koop. De zijn verkrijgbaar voor €5,00. Deze K.E.T.-pas is goed voor gratis 1 consumptie in elk deelnemend café/zaal! Deze K.E.T.-passen zijn te verkrijgen in de deelnemende café’s/zaal of bij leden van de organiserende verenigingen.

Zorg dat je erbij bent !!!