BOCHOLTZ – Zaterdag 18-01-2020 werd, tijdens een wederom druk bezocht prinsenbal in café d’r Aowe Kino in Bocholtz, Huub Beckers geïnstalleerd als Keiridder van Bóches 2020. Huub is geboren op 22 februari 1954 en gelukkig getrouwd met Marlies.

Huub zet zich al bijna een halve eeuw als vrijwilliger in voor de verenigingen in Bocholtz. Zo steunt hij al 48 jaar de Ruitersclub de sportvrienden, 43 jaar de Geitenfokkers, 28 jaar lid van het Sint Maarten Comité, 21 jaar grensrechter en 20 jaar scheidsrechter bij WDZ, 14 jaar deelnemer aan de optocht van Bocholtz met de Herring Biessere en 12 jaar bestuurslid van Stichting Mei i Vaare en lid van de duivensportvereniging de Huiszoekers en van Spaar- Kaartclub de Auw Leemkoel. Daarnaast is hij 2x deelnemer geweest bij de Slag van Waterloo in de rol van Napoleon, heeft hij in 2013 de gouden scheidsrechtersspeld van de K.N.V.B. mogen ontvangen en in 2014 het mit Hatz en Ziel vuur Bóches.