Update Sfeeractie Vasteloavend Bocholtz 2021.
Als je mee wilt doen aan onze speurtocht en kans wilt maken op een leuke prijs geef dan voor 17 februari middels het invullen van dit formulier door hoeveel en waar je de hoogheden gevonden hebt.
Vergeet daarnaast ook niet om verkleed op zoek te gaan want de origineelste selfie, waar je verkleedt op staat met op de achtergrond een Statiehuis wint nog eens een extra prijs. Je kunt je foto sturen naar het mailadres info@bvvkalkaandebooks-ke.nl.
Op dit moment zijn er niet alleen tientallen hoogheden maar ook heel veel inwoners van ons mooie dorp die hun huis versierd hebben. We zijn met z’n allen goed op weg om deze carnaval onvergetelijk en kleurrijk te maken..
Vanzelfsprekend dient iedereen rekening te houden met de geldende coronamaatregelen en wensen wij iedereen een goede gezondheid.
Bestuur B.V.V. Kalk aan de Books k.e.