Mijn naam is Tom Körver, 23 jaar oud en samen met mijn vriendin Ramona woon ik in de Leliestraat 21, waar we vorig jaar ons eerste huis hebben gekocht. Met Ramona ga ik komend jaar trouwen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Accountmanager bij uitzendorganisatie Lempers Select te Heerlen.

Muziek en verenigingen staan echter centraal in mijn leven. Als slagwerker ben ik actief bij de Koninklijke Philharmonie Bocholtz, Harmonie st. Aemiliaan Blijerheide en alle andere orkesten in de regio die mijn hulp kunnen gebruiken.

Daarnaast ben ik sinds twee jaar actief als bestuurslid van BVV Kalk aan de Books Ke, waar ik na mijn jeugdprinsenschap in 2011 nu 11 jaar lid van ben. Ook ben ik lid van GV Wilhelmina, waar ik volleybal en mede-verantwoordelijk ben voor het beheer van website, social media en grafische vorming.

Als ik nog tijd over heb, ga ik graag een pilsje drinken met mijn beste vrienden of ergens een hapje eten. Ik kijk ontzettend uit naar mijn jaar als Prins và Boches!