Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders Joost & Resi en zus Solange aan de Tienbaan 3 in Bocholtz.

Ik ga naar de basisschool in Bocholtz in groep 7a bij juf Monique en juf Irinka.

Mijn club is Sportclub’25, daar ben ik iedere zondag te vinden als trouwe supporter van het eerste elftal en als mini lid van de UB’21.

Mijn hobby is Voetbal (keepen) op de JO11. En hoop later het doel van Sportclub 1 te mogen verdedigen als eerste keeper. Verder ga ik graag op wintersport om samen met mijn ouders en zus te snowboarden in de bergen van Oostenrijk.

Het meest kun je mij vinden thuis op het bedrijf , in de stal tussen de stieren , in de werkplaats tussen de machines en het allerliefst op de tractor in het veld .

Na een hele lange tijd i.v.m. Corona mag nu dan iedereen weten dat ik jeugdprins van Bocholtz ben, en ga ik vanaf de Tienbaan de wacht houden over Bocholtz. En hoop dat een ieder samen met ons gaat zorgen dat we allemaal een prachtig carnavalsseizoen tegenmoet gaan.