Leef Carnavalisten

We mogen weer. Na lang wachten is dan nu het moment gekomen dat ik mij aan jullie mag voorstellen als de nieuwe Keiridder va Boches.

Ik ben Margot  Born, geboren op 16-02-1963 in Elkroa (Wijlre) en nu al 39 jaar wonend in Bocholtz, narcissenstraat 17, waarvan al 10 jaar samen met mijn partner Jan Zijlstra. Samen met hem geniet ik van mijn kinderen en kleinkinderen. Marco & Cassey en Ellen & Ivo en oma’s trots Britt en Sofie.

Ik werk fulltime al 11 Jaar bij Boston Scientific met veel plezier, en heb daarbij nog een lijstje van vrijwilligerswerk, waaronder:

 • 10 Jaar actief geweest en mooie jaren gehad met de Tentejekke;
 • Al vele jaren actief en met veel plezier bij de WDZ
  • Activiteitencommissie;
  • Kantinecommissie;
  • Bardienst bij wedstrijden;
  • Bardienst bij feesten;
  • De maandagploeg (vanwege mijn werk helaas niet meer wekelijks),
  • der Sjelleboomcloeb actief maar ja dit jaar helaas niet, Jacqueline nu is het duidelijk waarom ik niet meeloop.
  • En niet te vergeten de leuke drukke en gezellige dagen met de miepen van het jeugdkamp
 • En dan last but not least meer als 25 jaar KVW Bocholtz
  • Keukentent
  • Teamlid

Dit is nu nog mijn drukste activiteit.Maar zo fijn en leuk om voor de kids va Boches een top week te organiseren en ja dat is druk, vermoeiend, stressvol, maar zo dankbaar als alles weer top verlopen is en al die leuke en lieve reacties van de kids en de ouders horen daar doen we dit als team voor. Met als lijfspreuk voor die week: ”een team een taak’’, maar ook dit team draait niet zonder de hulp van vrijwilligers, dank aan iedereen die ons al jaren steunen en helpen. Nu genoeg geschreven en gaan we ons opmaken voor een leuke gezellige en hopelijk een top carnaval en ga ik van alles wat er op me afkomt genieten. Dus ik wens iedereen i Boches ing top carnaval en vier zulle oos waal urjens ziee en iech schjliss  aaf mit u dreimoal kreftig

Boches alaaf

Jruss Margot